Jouw Intentie met de Gouden Driehoek

Sunday, January 21, 2024

Wees Meester over jouw Power/Jouw Intentie met de Gouden Driehoek

Intentie

Manifesteren met de
Gouden Driehoek


Het zetten van intenties is een krachtige manier om je gewenste realiteit te manifesteren. Het zetten van een intentie is een bewust proces om jouw leven vorm te geven. Bij het neerzetten van een intentie maak je gebruik van energie. De kracht van je gedachten, versterkt door je hartfrequentie en het belang van je hogere zelf zijn de basis om op een juiste manier je intentie neer te zetten. Maar wat als we deze intenties versterken met de energie van de gouden driehoek.


De Gouden Driehoek
De gouden driehoek, ook wel de heilige drie-eenheid bestaat uit Amethist, Bergkristal en Roze kwarts. Wanneer deze drie kristallen in een driehoek bij elkaar liggen versterken ze elkaars werking. De gouden driehoek verwijst naar de verbinding tussen het hart, de ziel en de geest.

Amethist            Geestelijke kracht
​​Bergkristal         Spirituele kracht
​Roze kwarts       Fysieke kracht

Het zetten van een intentie
Je intentie zetten met de gouden driehoek begint met het openen van je hart. Het hart is de bron van liefde, compassie en verlangen. Door je hart te openen en je intentie vanuit liefde te formuleren, zorg je ervoor dat jouw intentie in overeenstemming is met de hoogste goed voor jezelf en anderen. Het hart speelt een cruciale rol bij het aantrekken van positieve energie en het manifesteren van je intenties in de fysieke wereld.​


Nadat je in verbinding staat met je hart wees je je bewust van je ziel. Je ziel is de kern van je wezen en bevat je unieke blauwdruk en levensdoel. Door je bewust te verbinden met je ziel, kan je jouw intentie afstemmen op je diepste verlangens en hogere doelen. Het is belangrijk om stilte en reflectie toe te laten, zodat je de stem van je ziel kan horen en begrijpen wat je werkelijk wilt manifesteren.

Vervolgens ga je met je gedachten jouw intentie zetten. De mind is jouw krachtige manifestatietool en je vermogen om gedachten en energie te sturen. Door je intentie mentaal te versterken, met behulp van affirmaties en visualisatie, geef je de krachtige boodschap aan het universum dat je oprecht gelooft en vertrouwen heeft in het vervullen van je intentie.

De combinatie van je hart, je ziel en je gedachten en de gouden driehoek creëert een krachtig energieveld dat de manifestatie van je intenties ondersteunt. Elke hoek van de driehoek heeft zijn eigen kracht, maar de synergie tussen hen versterkt je intenties op alle niveaus - emotioneel, spiritueel en fysiek.

​Wil jij ook een setje van de gouden driehoek en zo je intentie met de juiste energie neerzetten? Klik dan op de knop

customer1 png

Hi, Ik ben Alice Roest

CEO Of Human Power Plan

Welkom bij de blog "Leven vanuit Meesterschap"

Leef vanuit je hart en ontdek hoe je door te leven met de universele wetten jouw leven een boots gaat maken.

Laat je inspireren op het gebied van leefstijl, gezondheid, financiën, business en het Universum.

Hartengroet,

Alice Roest,
Energetisch Leef(stijl) & Business Coach

1 png

Ontdek de Roep van je Hart

Ben je er klaar voor....

Super enthousiast om samen met jou de 5 dagen Challenge te doorlopen.

Meld je aan.

Human Power Plan is geen onderdeel van Facebook
Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Human Power Plan © 2023